Äntligen!

Åre / Permalink / 1
Det här med att jobba har man ju inte lust med alls när man bor i Åre. Man måste ju ha tid att åka snowboard, promenera med Cassie, dricka kaffe och äta prickikorvsmörgåsar i skogen med ungarna och allt annat som gör en överlycklig.
Jobba måste man ju ändå, men vi försöker strukturera om vår vardag för att få mer tid att göra sådant tillsammans istället för att avlösa varandra hemma bara. Jag jobbar fortfarande på Åregården och Tott Hotell som hudterapeut, vilket är ett superroligt jobb med härliga kollegor, men jag har valt att ta ett förskolejobb som innebär förmiddagar istället för att jobba enbart kvällar och helger. Sen kan jag ju inte slita mig från Spaet heller, så jag kommer vara kvar där lite extra.
Det här kommer bli en bra vinter!

Och nu då?

Åre / Permalink / 1
Jahaja, vardagen kom snabbt tillbaka med jobb, skolskjutsande, matlagning och tidiga mornar. 
Det här med att vara ute och långsegla gjorde ju inte direkt att äventyrslusten och behovet av att se och uppleva nya saker minskade direkt.
Vi drömmer oss mest iväg på kvällarna då vi lagt barnen och tittar på bilder på nya zeeländska landskap, pudersnö i Whistler, avlägsna söderhavsöar och stålbåtar man kan drömma om att äga och har liksom glömt bort att vi har köpt en tv till vardagsrummet.
Folk runt en är dessutom väldigt mitt uppe i decembers stress och man har liksom knappt fattat att det är jul snart, utan är inne i någon slags chock över hemkomsten ännu. 
Många av våra seglingsvänner är dessutom mitt ute på Atlanten, eller till och med framme i Karibien medan vi sitter här i våran lägenhet och väntar på att vår nya soffa ska levereras idag.
Konstig känsla. 
 
 

Flyttlasset har landat

Åre / Permalink / 0
Här bor vi och såhär fint hade vi det i förmiddags !
Åre är vackert och det känns trots allt skönt att komma hem till öppna backar och en säsong som dragit igång!
Till top