Och nu då?

Åre / Permalink / 1
Jahaja, vardagen kom snabbt tillbaka med jobb, skolskjutsande, matlagning och tidiga mornar. 
Det här med att vara ute och långsegla gjorde ju inte direkt att äventyrslusten och behovet av att se och uppleva nya saker minskade direkt.
Vi drömmer oss mest iväg på kvällarna då vi lagt barnen och tittar på bilder på nya zeeländska landskap, pudersnö i Whistler, avlägsna söderhavsöar och stålbåtar man kan drömma om att äga och har liksom glömt bort att vi har köpt en tv till vardagsrummet.
Folk runt en är dessutom väldigt mitt uppe i decembers stress och man har liksom knappt fattat att det är jul snart, utan är inne i någon slags chock över hemkomsten ännu. 
Många av våra seglingsvänner är dessutom mitt ute på Atlanten, eller till och med framme i Karibien medan vi sitter här i våran lägenhet och väntar på att vår nya soffa ska levereras idag.
Konstig känsla. 
 
 
#1 - - Katarina:

God fortsättning! Hoppas att ni hittar tillbaka till en bra rytm i vardagslivet. Fortsätt drömma, man vet aldrig när drömmen blir till verklighet.! Kram från Katarina o Dennis på Resolute, som tagit en längre "svängom" för bl.a. jul och nyår i Göteborg och där har vi ingen lyx i form av snö! ;)

Svar: Hej Katarina och Dennis! Detsamma! Vi åker ner till Kuheli i juni, vi funderar på att leta ett mer prisvärt ställe att ha henne på över nästa vinter. Har ni några tips får ni gärna hojta till. Kram från oss allihopa!
Familjen Burman-Kenttämaa

Till top