Tankar från soffan

Åre / Permalink / 0
 
 
Här hemma i Åre viner vinden utanför vardagsrumsfönstret.
Det slog mig faktiskt att det är tio år sedan stormen Gudrun härjade, och min pappa var där och jobbade med all skog som stormen fällt. Många av människorna i de drabbade områdena fick se stora delar av sina marker med skog, sina livsverk och framtida kapital, bli raserade över en natt. 75 miljoner kubik skog föll, det går knappt att förstå hur mycket det är!
Samma år i november föddes vår äldsta dotter Nelly.
Om det känns som snart tio år sedan? Nej, verkligen inte. Tiden går onekligen alldeles för fort. 
 

I jättarnas spår

Snowboard, Åre / Permalink / 0
 
Igår var jag ledig, jag och Elsa tillbringade förmiddagen i barnbacken i Rödkullen. Jag hade gett mig tusan på att hon skulle lära sig att åka lift helt själv och jag kan meddela att jag var helt slut i benen av att springa efter henne i liften i 2,5 timmar! Men det gav resultat, hon fick flera åk själv innan vi åkte hem!
Efter middagen var stortjejerna sugna på kvällsåkning så vi tog oss till VM8an för att åka "i jättarnas spår".
 
Jag var så trött i mina stackars ben så jag lyckades göra en riktigt snygg vurpa i en kurva, det såg tydligen underhållande klantigt ut, men den fick jag lov att bjuda på då resten av familjen uppenbarligen hade riktigt roligt åt mig.
Cassies kvällspromenad återstod sedan och gick inte direkt i något rasande tempo, utan snarare hasande tempo i en timme:)
 
Idag väntar eftermiddagsjobb på Tott Hotell och januari månad är snart avklarad, härligt!
 
Till top