Hälsat på Kamprad i Portugal

Långsegling / Permalink / 3
Tjejtrion har fått ett bidrag av sin mormor och morfar och var rätt spenderarsugna när de vaknade på morgonen. Jobbat på med skolarbeten och sedan efter lunch tog vi bussen till IKEA och det stora köpcentrumet som ligger i anslutning till det.
Två shoppingsugna damer
Nelly handlade lite redan igår inne i Porto. Hon köpte en plånbok, ett mobilskal och de här fina örhängena.
Vi var lite busiga och köpte lösviktsgodis mitt på en tisdag bara för att det fanns, och två paket knäckebröd.
Elsa blev förälskad vid första ögonkasten i den här enhörningen
 Maja med sitt håriga mobilskal

Dimma

Långsegling / Permalink / 0Idag har Kuheli agerat motorbåt till en hamn utanför staden Porto i detta före. Massa luriga fisken överallt har gjort att vi fått sitta på hugget hela tiden och spana på varsin sida av båten.

Vi har återförenats med "gamla gänget" Sofia och Emma också. Besättningen på Sofia verkar ha levt ett riktigt sjörövarliv i Porto och ingen i Monsunen gjorde ett tillstymmelse till liv när vi totalt taggade ropade "Andra sidan är ni klara?" i kör på Kuheli. Rätt snopna av tystnaden la vi till och senare dök sjörövarna upp, luktade som sjörövare gjorde de också trots att de var nyduschade. Trots bakfylla verkade de oerhört glada och nöjda med livet där de satt inne hos oss och smålog.

Annars har vi inte hunnit göra så mycket, hängt hos Emma en stund och nu har vi bäddat ner oss allihopa i soffan framför Boog och Elliott med en skål popcorn.
Till top