Camarinas

Långsegling / Permalink / 2
Just nu ligger vi för ankare i Camarinas. 
Hit kom vi igår kväll och då vi fått i oss middag bjöd tjejerna över barnen från Swede Dreams på filmkväll. Gästerna fick bestämma film och då blev det Big Hero 6 och popcorn till det.
De är så fina mot varandra alla barnen, och jag är så glad över att de kommer så bra överens. 
Även om våra döttrar har mycket ut av varandra och leker mycket tillsammans är det kul att lära känna andra barn som är ute på samma äventyr.

Som föräldrar funderar vi mycket över om det är rätt att ta barnen ur skolan såhär lång tid för våran drömresa, men än så länge känns det väldigt rätt och då vi frågar barnen så tycker de också det.
En av båtarna har en dotter som är jämngammal med Nelly som inte heller kan så bra engelska, men det är imponerande hur fort de kommunicerar med varandra och leker på stranden. Det har också blivit en morot att lära sig mer engelska, vilket är jätte bra.

Så för att summera våra första två månader på resande fot så är det övervägande positivt. 
Det viktigaste för oss är att barnen trivs och mår bra, då gör vi det också. 
Alla underbara människor vi lärt känna är också en av höjdpunkterna på dessa månader. En sådan salig blandning människor som i "verkliga livet" kanske aldrig hade umgåtts, men som nu är väldigt goda vänner med samma mål.

#1 - - Ina:

Hej, vi såg er och er båt i hamnen i Byxelkrok i somras och följer er nu med spänning. Ha en bra resa hälsar fam Karlsson från Värmdö

#2 - - Eva :

Hej på er! Ni ser ut att ha en fantastisk resa. Kul att vi kan följa er här på bloggen.
Idag är din födelsedag ju Lottis så vi ville skicka kramar till dig, jag och tjejerna. Grattisar och hoppas du får en bra dag, vilket ställe att fira sin födelsedag på. Den lär du alltid minnas :-)

Hälsa alla så gott från oss. Stor kram från Eva, Andrea, Zoe, Assar och Axl.

Till top